Головна » 2017 » Лютий » 01

31 січня в приміщені Славутської районної бібліотеки відбувся семінар-тренінг " Робота активістів в соціальних мережах ", що був організований  ГО «Інститут  солідарності громад»  Романа Мацоли.   Проводив  його викладач кафедри журналістики Інституту міжнародних відносин Національного авіаційного університету, політичний аналітик  Артем Кирилович Стельмашов.      Учасниками заходу стали вчителі району, бібліотекарі, громадські активісти м. Славути.

Основними завдання семінару-тренінгу  було підвищення кваліфікації та отримання практичних навичок  робот ... Читати далі »

Просмотров: 378 | Добавил: admin | Дата: 01.02.2017

31 січня 2017 року відбулася районна конференція  вчителів початкових класів   на базі Крупецького НВК з проблеми « Шляхи формування  ключових компетентностей учнів початкових класів за оновленою програмою  початкової школи».

      На засіданні «педагогічної лабораторії» обґрунтовано шляхи реалізації педагогічної компетенції учнів початкових класів засобами навчальних проектів,  означено алгоритм здійснення моніторингу сформованості пізнавальної діяльності учня початкових класів на їх основі та здійснено обґрунтування сучасних підходів до організації особистісно орієнтовного навч ... Читати далі »

Просмотров: 360 | Добавил: admin | Дата: 01.02.2017

Битва під Крутами – один із важливих сюжетів української історичної пам’яті, саме там у 1918 році відбувся бій, що на довгі роки став одним із символів боротьби українського народу за свободу і незалежність. З метою відзначення в 99-річниці Бою під Крутами та належного вшанування пам’яті Героїв Крут в загальноосвітніх навчальних закладах району проведено ряд заходів, а саме: відкриті перегляди літератури «Тут юнь прекрасна і свята встелила землю в мить єдину»; уроки мужності «Вони вистояли тоді, щоб ми боролися сьогодні». Проведені години-пам’яті “Пам’ятаємо Героїв Крут”,  вечіри-пам’яті «Крути – наша гордість, слава України». Під час заходів згадали історію минулого, ... Читати далі »

Просмотров: 319 | Добавил: admin | Дата: 01.02.2017

27 січня - Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту. В цей день у навчальних закладах класними керівниками проведено виховні години, бесіди та уроки пам’яті «Історія скорботи та героїзму», створено виставки фотоматеріалів «Місця, пов’язані з пам’яттю про Голокост», у шкільній бібліотеці організовано експозицію та книжкову виставки.Учні дізналися про страшні події, що відбулися у 1941-1943 роках в Україні, зокрема, у Славутському районі. 
Школярі мали можливість переглянули фільм ʺГолокост. Історія трагедії», запалені свічки пам’яті та хвилини мовчання за безвинно страченими.

Просмотров: 324 | Добавил: admin | Дата: 01.02.2017

Корисні посилання
Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Вхід на сайт
У нас есть много шаблонов для UCOZ с рабочим конструктором и рабочими блоками на любую тематику.
Так же есть еще один сайт, где много UCOZ шаблонов , которые не оставят вебмастером равнодушными.
Также много дизайнов для UCOZ можно скачать с промовеббер.ру.
Если бесплатный UCOZ вас не устраивает и вы выбираете джумлу, то шаблоны дляjoomla 3 придутся весьма кстати.
Коклоникам ЦМС ДЛЕ я бы рекомендовал скачать DLE шаблоны с портала shablonidle.ru.
Уделим мы внимание и wordpress, причем шаблоны для вордпресс можно скачать бесплатно и на любую тематику.