Головна » Архів матеріалів

З 01.06.2017 по 02.06.2017 року  на базі дитячого оздоровчого табору «Голубі озера Славутчини» було проведено районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької  військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), в якому взяли участь 123 учні   із 14 шкіл району.

На урочистому відкритті були присутні голова Славутської райдержадміністрації Маршук Б.П., начальник відділу освіти, молоді та спорту Славутської райдержад ... Читати далі »

Просмотров: 434 | Добавил: admin | Дата: 06.06.2017

26 травня 2017 року в усіх загальноосвітніх навчальних закладах району відбулися урочисті лінійки з нагоди свята Останнього дзвоника. В цей особливий день до навчально-виховних закладів завітали голова райдержадміністрації Богдан Петрович Маршук, заступник голови райдержадміністрації  Петро Петрович Притуляк, начальник відділу освіти, молоді та спорту Дмитро Володимирович Бойчак, завідувач районним методичним кабінетом Жанна Олександрівна Зубова, головні спеціалісти відділу освіти, молоді та спорту та методисти районного методичного кабінету, щоб привітати із завершенням навчального року. Голова райдержадміністрації вручив Комар Олені  Іванівні, директору Улашанівського навчально-виховного комплексу диплом переможця І ... Читати далі »

Просмотров: 505 | Добавил: admin | Дата: 30.05.2017

Саме під такою назвою 17 травня 2017 року в приміщенні Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру імені М.Старицького відбулось урочисте відзначення переможців ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України та ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2017 році.

До участі у заході були запрошені: Бойчак Дмитро Володимирович, начальник відділу освіти, молоді та спорту Славутської райдержадміністрації, Зубова Жанна Олександрівна, завідувач методичним кабінетом, Пшевлодська Олена Анатоліївна, відповідальна за ... Читати далі »

Просмотров: 601 | Добавил: admin | Дата: 23.05.2017

23 травня  тестуванням з української мови і літератури розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року.

Бажаємо успіхів нашим випускникам!

 

 

  ... Читати далі »

Просмотров: 371 | Добавил: admin | Дата: 23.05.2017

Уже традиційно у третій четвер травня українці відзначають День вишиванки. Вишиванка – це наша національна гордість. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини.

Традиційно у школах району проведено День вишиванки. Дрес-кодом дня була вишиванка, і все замайоріла різнобарв ... Читати далі »

Просмотров: 511 | Добавил: admin | Дата: 23.05.2017

V Всеукраїнський історичний конкурс для старшокласників «Непізнана історія мого краю. Досягнення жителів моєї місцевості». Учасниками конкурсу стали учениця 9 класу Цвітоського навчально-виховного об’єднання  Сімонян Ангеліна з роботою «Справжній господар Славутського краю»(робота про князя Сангушка, керівник- вчитель історії Бойчун О.П.) та учениця 10 класу цьогож  навчального закладу Демчук Ольга з роботою «Цвітоської землі поет чудовий» ( робота про місцевого поета Івана Рибіцького, керівник-вчитель української мови та літератури Кусок Т.М.). Участь в конкурсі – це можливість для школярів розказати історію свого села та відомих односельців,  і у такий спосіб дослідити і написати «малі історії», ... Читати далі »

Просмотров: 370 | Добавил: admin | Дата: 15.05.2017

З метою формування в учнівської молоді європейського світогляду, сприяння поширенню знань про європейський союз, поглиблення знань про Європу в навчальних закладах району до Дня Європи проведено ряд заходів. Так на базі Старокривинського, Улашанівського та Лисиченського навчально-виховних комплексів   учні стали учасниками диспутів «Що для мене означає бути громадянином європейської держави». Класними керівниками Перемишельського, Губелецького та Хоровецького навчально-виховних комплексів  проведено виховні години «Перспективи вступу України до ЄС». Для участі в усному журналі «Європейський союз і Україна», що проходив на базі Крупецького навчально-виховного комплексу було запрош ... Читати далі »

Просмотров: 365 | Добавил: admin | Дата: 13.05.2017

Пріоритетним напрямом розвитку сучасної вітчизняної освіти стало перенесення акцентів зі знань та вмінь як основних результатів навчання на формування в учнів системи компетенцій та компетентностей.

Впровадження компетентнісного підходу - це важлива умова підвищення якості освіти. У зв'язку з цим у сучасному педагогічному процесі істотно зростає роль професійно компетентних педагогів, до організованої ними навчальної діяльності учнів. «Формування ключових компетентностей учнів в системі географічної освіти» - ... Читати далі »

Просмотров: 419 | Добавил: admin | Дата: 13.05.2017

На виконання Указу Президента України №84/2017 від 28 березня 2017 року «Про відзначення у 2017 році Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні», з метою гідного вшанування подвигу переможців нацизму у Другій світовій війні, ветеранів війни, учасників українського визвольного руху, жертв нацистських переслідувань, увічнення пам’яті загиблих у Другій світовій війні, а також утвердження патріотизму та національної гідності, консолідації суспільства у загальноосвітніх навчальних закладах проведено ряд заходів національно-патріотичного спрямування- мітинги біля пам’ятників та обелісків загиблих воїнів-односельців, урочисті лінійки- пам’яті, вечори ... Читати далі »

Просмотров: 311 | Добавил: admin | Дата: 10.05.2017

З метою виявлення та підтримки розвитку здібностей літературно обдарованих учнів відділом науково-дослідницької роботи з обдарованою молоддю "Мала академія наук" Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді 20 квітня 2017 року для учнів 5-11 класів загальноосвітніх та вихованців позашкільних навчальних закладів проведено ІІ (очний, підсумковий) етап обласного конкурсу юних літераторів.

На І (заочний, відбірковий) етап Конкурсу було подано 177 творчих робіт. За рішенням журі до участі у ІІ (очному, підсумковому) етапі Конкурсу допущено 46 учасників, учнів 5-11 класів.

... Читати далі »

Просмотров: 313 | Добавил: admin | Дата: 10.05.2017

« 1 2 3 4 ... 15 16 »
Корисні посилання
Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Вхід на сайт
У нас есть много шаблонов для UCOZ с рабочим конструктором и рабочими блоками на любую тематику.
Так же есть еще один сайт, где много UCOZ шаблонов , которые не оставят вебмастером равнодушными.
Также много дизайнов для UCOZ можно скачать с промовеббер.ру.
Если бесплатный UCOZ вас не устраивает и вы выбираете джумлу, то шаблоны дляjoomla 3 придутся весьма кстати.
Коклоникам ЦМС ДЛЕ я бы рекомендовал скачать DLE шаблоны с портала shablonidle.ru.
Уделим мы внимание и wordpress, причем шаблоны для вордпресс можно скачать бесплатно и на любую тематику.