Головна » 2017 » Травень » 13 » Європа багатолика : єдина, близька, велика!
13:38
Європа багатолика : єдина, близька, велика!

З метою формування в учнівської молоді європейського світогляду, сприяння поширенню знань про європейський союз, поглиблення знань про Європу в навчальних закладах району до Дня Європи проведено ряд заходів. Так на базі Старокривинського, Улашанівського та Лисиченського навчально-виховних комплексів   учні стали учасниками диспутів «Що для мене означає бути громадянином європейської держави». Класними керівниками Перемишельського, Губелецького та Хоровецького навчально-виховних комплексів  проведено виховні години «Перспективи вступу України до ЄС». Для участі в усному журналі «Європейський союз і Україна», що проходив на базі Крупецького навчально-виховного комплексу було запрошено представників органів місцевого самоврядування та громадських організацій. Вчителями  історії Головлівського (Джур Ю.Ф.), Хоровецького (Нечай М.А.) та Лисиченського (Оксенчук Т.С.) підготовлено з учнями 8-10-х класів круглі столи «Європа та європейська інтеграція-шляхи дружби та співпраці».

Вчителі історії Миньковецького (Туринський М.А.), Головлівського  (Джур Ю.Ф.), Полянського (Семенчук Ю.В.) навчально-виховних комплексів  провели серед учнів 8-9-х класів конкурси на кращого знавця історії Європейського союзу. Вікторини з питань національних культурних традицій, звичаїв та обрядів народів Європи за тематикою «Знай про Європу більше» проведено вчителями географії Цвітоського навчально-виховного об’єднання  (Сиса А.І.) та Губелецького навчально-виховного комплексу (Парфенюк Л.М.).

В шкільних бібліотеках Улашанівського (директор Комар О.І., бібліотекар Данчук А.С.), Крупецького (директор Бережна Т.М., бібліотекар Форсюк О.А.) та Старокривинського навчально-виховних комплексів (директор Груша О.С., бібліотекар Тимощук В.В.) оформлено інтерактивні стенди опитування, де кожен бажаючий мав змогу залишити власні думки та свої побажання на тему : «Чим Україна та Славутчина може надихнути та збагатити Європу». 

Керівниками  Крупецького  (Бережна Т.М.) та Улашанівського (Комар О.І.) навчально-виховних комплексів проведено флешмоби «Україна – це Європа!». Учні 3-го класу Крупецького та Варварівського навчально-виховних комплексів стали учасниками заочної комп’ютерної гри-подорожі «Мандруємо європейськими країнами» за матеріалами навчально-пізнавальної програми «Сходинки».

Учнями Лисиченського та Полянського начально-виховних комплексів  проведено майстер –класи європейських танців. Вчителями української мови та літератури Цвітоського навчально-виховного об’єднання (Кусок Т.М.),  Крупецького  (Кравчук О.М.), Лисиченського (Оксенчук Т.С.) та Головлівського (Муравська Н.М.) навчально-виховних комплексів   проведено конкурс творів  «Нова Україна – в новій Європі». Членами учнівського об’єднання «Максимум» Полянського навчально-виховного комплексу проведено акцію «Золоті зірки в єдності та мирі».

Протягом травня з учнями Жуківського, Варварівського, Перемишельського, Губелецького та Іванівського навчально-виховних комплексів  проводилися бесіди  «ЄС:вчора, сьогодні,завтра». Вчителями фізичної культури Крупецького  (Келюх ) та Лисиченського (Чабанов Р.) навчально-виховних комплексів проведено спортивні змагання «Біжимо в Європу». 

Вчителем історії Варварівського навчально-виховного комплексу Шуріною Н. О. було проведено круглий стіл на тему "Європейські національні традиції та традиції України" з учнями 9 класу.

  

                                                    Фелонюк Т.В., методист РМК

Переглядів: 369 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Корисні посилання
Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Вхід на сайт
У нас есть много шаблонов для UCOZ с рабочим конструктором и рабочими блоками на любую тематику.
Так же есть еще один сайт, где много UCOZ шаблонов , которые не оставят вебмастером равнодушными.
Также много дизайнов для UCOZ можно скачать с промовеббер.ру.
Если бесплатный UCOZ вас не устраивает и вы выбираете джумлу, то шаблоны дляjoomla 3 придутся весьма кстати.
Коклоникам ЦМС ДЛЕ я бы рекомендовал скачать DLE шаблоны с портала shablonidle.ru.
Уделим мы внимание и wordpress, причем шаблоны для вордпресс можно скачать бесплатно и на любую тематику.