Головна » 2017 » Червень » 13 » Конкурс есе «Моя майбутня професія: планування і розвиток»
12:17
Конкурс есе «Моя майбутня професія: планування і розвиток»

До Дня захисту дітей десятикласники з усієї України, які стали переможцями конкурсу есе «Моя майбутня професія: планування і розвиток», приїхали до Києва та провели два дні надихаючих зустрічей з топ-менеджерами бізнесу, організацій та державних органів. До числа переможців увійшла вихованка Крупецького НВК Тарасюк Дарина.  

31 травня відбулась конференція для школярів під назвою «Майбутнє України: моя кар’єра та внесок» (#CareerDay) присвячена тому, як молодь планує свою кар’єру в Україні. Захід став соціальним ліфтом для дітей з різних куточків України: вони змогли поспілкуватись з успішними людьми та отримати поради щодо власної кар’єри.

Під час конференції Дарина разом з однолітками  представляли свою омріяну професію, а також ділилися власними кар’єрними планами. Після чого  кращі 60 авторів були нагородженні дипломами та запрошені 1 червня провести день з топ-менеджером. Зустрічі з дітьми провели Лілія Гриневич (Міністерство освіти і науки України), Каспар Пік (Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine), Сергій Черненко (Голова правління «ПУМБ»), Сергій Панов (Заступник голови правління «УкрСиббанк BNP ParibasGroup»), Борис Тодуров (Директор Інституту серця МОЗ України), Лілія Пустовіт (Відома українська дизайнерка одягу), Надія Васильева (Генеральний Директор «Microsoft Ukraine»), Наталя Тарченко (Генеральний директор DEC Education), Гебхард Рогенхофер (Генеральний директор «Сингента Україна»), а також провідні фахівці «1+1 media».

Пані Міністр відповіла на всі питання та розповіла про сьогоднішню школу, про майбутні реформи та про те, як крок за кроком йти до власної мети, не зупинятись, працювати старанно не тільки для себе, а й для інших, тоді успіх прийде.

Переглядів: 618 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Корисні посилання
Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Вхід на сайт
У нас есть много шаблонов для UCOZ с рабочим конструктором и рабочими блоками на любую тематику.
Так же есть еще один сайт, где много UCOZ шаблонов , которые не оставят вебмастером равнодушными.
Также много дизайнов для UCOZ можно скачать с промовеббер.ру.
Если бесплатный UCOZ вас не устраивает и вы выбираете джумлу, то шаблоны дляjoomla 3 придутся весьма кстати.
Коклоникам ЦМС ДЛЕ я бы рекомендовал скачать DLE шаблоны с портала shablonidle.ru.
Уделим мы внимание и wordpress, причем шаблоны для вордпресс можно скачать бесплатно и на любую тематику.