Головна » 2015 » Листопад » 30 » «Психологічний та соціально-педагогічний супровід дітей, що виховуються в сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах»
10:21
«Психологічний та соціально-педагогічний супровід дітей, що виховуються в сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах»

  Під такою назвою 26 листопада 2015 року відбувся семінар-практикум працівників Психологічної служби Славутського району. Розпочався семінар із обговорення алгоритму роботи практичних психологів, соціальних педагогів із дітьми сім’ї, яких перебувають у складних життєвих обставинах, а також супроводу даних сімей. Своїм досвідом роботи саме із даною категорією сімей і дітей поділилися практичний психолог (Хоміч Р.М.) та соціальний педагог (Рибіцька Ю.В.) Берездівського НВК. Після чого практичним психологом Хоровецького НВК, Бризіцькою Світланою Миколаївною, проведено тренінгове заняття, яке адресовано для проведення серед батьківської громадськості на тему: «Попередження насильства, жорстокості в сім’ї та дитячому середовищі» за участі завідувача сектору організації соціальних послуг та у справах сім’ї управління соціального захисту населення Мітли Інни Олександрівни. Після якого Інна Олександрівна наголосила на актуальності даного питання та значущості співпраці усіх структурних підрозділів адміністрації задля позитивного вирішення проблем та в рамках щорічної акції «16 днів проти насильства» розповсюдила серед учасників семінару тематичні інформаційні буклети і листівки, а саме: «Національна «гаряча» лінія з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації», довідник відповідальних батьків «Ваша дитина Вам довірятиме!».

  На завершення семінару було розглянуто нормативно-правові документи Українського науково-методичного центру практичної психології і соціальної роботи, Обласного центру практичної психології і соціальної роботи та розпорядчі документи відділу освіти, молоді та спорту Славутської РДА щодо оптимізації діяльності працівників психологічної служби.

    В результаті усі присутні на семінарі були ознайомлені із Методичними рекомендаціями щодо здійснення психологічного супроводу та соціально-педагогічного патронажу дітей «групи ризику», сімей СЖО.

Методист РМК Задворна А.А.

Переглядів: 450 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Корисні посилання
Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Вхід на сайт
У нас есть много шаблонов для UCOZ с рабочим конструктором и рабочими блоками на любую тематику.
Так же есть еще один сайт, где много UCOZ шаблонов , которые не оставят вебмастером равнодушными.
Также много дизайнов для UCOZ можно скачать с промовеббер.ру.
Если бесплатный UCOZ вас не устраивает и вы выбираете джумлу, то шаблоны дляjoomla 3 придутся весьма кстати.
Коклоникам ЦМС ДЛЕ я бы рекомендовал скачать DLE шаблоны с портала shablonidle.ru.
Уделим мы внимание и wordpress, причем шаблоны для вордпресс можно скачать бесплатно и на любую тематику.