Головна » 2017 » Травень » 13 » Семінар-практикум учителів географії
10:09
Семінар-практикум учителів географії

Пріоритетним напрямом розвитку сучасної вітчизняної освіти стало перенесення акцентів зі знань та вмінь як основних результатів навчання на формування в учнів системи компетенцій та компетентностей.

Впровадження компетентнісного підходу - це важлива умова підвищення якості освіти. У зв'язку з цим у сучасному педагогічному процесі істотно зростає роль професійно компетентних педагогів, до організованої ними навчальної діяльності учнів. «Формування ключових компетентностей учнів в системі географічної освіти» - тема семінару - практикуму, який пройшов у Старокривинському навчально-виховному комплексі  12 травня для учителів географії району. 

Під час семінару гості мали можливість познайомитися із навчальним  закладом із візитки, яку продемонстрували учні  під керівництвом педагога-організатора Рубас А.О. Із роботою учителя географії Сімчук Т.Р. гості познайомилися від в.о.директора Груші О.С., яка презентувала досвід роботи Тетяни Ростиславівни. Також Олена Сергіївна провела віртуальну подорож по сторінках життя ввіреного їй закладу та побажала учасникам семінару гарного плідного дня. 

 Відритий урок географії у 8 класі на тему "Трудові ресурси і зайнятість населення", проведений Тетяною  Ростиславівною, пройшов із застосуванням різноманітних методів та прийомів й сприяв формуванню в учнів ключових компетентностей. 

 По закінченню уроку було проведено його грунтовний аналіз. Кожен  учитель висловив свою думку про майстерність учителя, який проводив урок, про моменти, які, на їх думку, були найбільш вдалими. Окрім того, кожен поділився досвідом щодо застосування компетентісного підходу при викладанні предмету. В практичному модулі семінару для її учасників було запропоновано анкетування на предмет знання Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти. Голова районного методичного об'єднання учителів географії  Сімчук Т.Р. донесла рекомендації та новини обласного семінару з питань роботи вчителів  в новому навчальному році в 9-х класах. Під кінець семінару було проведено  інструктивно-методичну нараду з учителями та підведено  підсумки роботи протягом дня.

Закінченням роботи семінару традиційно стало вироблення рекомендацій щодо подальшої роботи учителя з  формування клбчових компетентностей учнів під час уроків географії.

Фелонюк Т.В., методист РМК

Переглядів: 419 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Корисні посилання
Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Вхід на сайт
У нас есть много шаблонов для UCOZ с рабочим конструктором и рабочими блоками на любую тематику.
Так же есть еще один сайт, где много UCOZ шаблонов , которые не оставят вебмастером равнодушными.
Также много дизайнов для UCOZ можно скачать с промовеббер.ру.
Если бесплатный UCOZ вас не устраивает и вы выбираете джумлу, то шаблоны дляjoomla 3 придутся весьма кстати.
Коклоникам ЦМС ДЛЕ я бы рекомендовал скачать DLE шаблоны с портала shablonidle.ru.
Уделим мы внимание и wordpress, причем шаблоны для вордпресс можно скачать бесплатно и на любую тематику.