Головна » 2016 » Жовтень » 26 » Семінар-практикум заступників директорів з виховної роботи та педагогів –організаторів
11:15
Семінар-практикум заступників директорів з виховної роботи та педагогів –організаторів

25 жовтня 2016 року на базі Полянського НВК проведено семінар-практикум заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів на тему «Виховні ціннісні орієнтири як чинник національно-патрітичного виховання школярів", метою якого було патріотичне виховання підростаючого покоління, формування національної свідомості та любові до родини, рідної землі, народу, держави. Навчальний заклад має стати для кожної дитини осередком становлення громадянина-патріота України, готового самовіддано розбудовувати країну як суверенну, незалежну, демократичну, правову державу. Під час семінару завідувач районним методичним кабінетом Зубова Ж.О. ознайомила всіх учасників семінару зі станом та подальшим удосконаленням національно-патріотичним вихованням дітей та учнівської молоді в навчальних закладах району. Методист районного методичного кабінету Рудик С.П. звернула увагу на нормативно-правові засади впровадження програмно-проектних технологій у систему національного виховання дітей та учнівської молоді. У роботі семінару розглянуто наступні питання: «Форми та методи роботи національно-патріотичного виховання у навчально-виховному  комплексі» (Гончарук С.А., заступник директора з виховної роботи Полянського НВК), «Формування національної свідомості особистості через активізацію виховної роботи у школі» (Груша О.С., заступник директора з виховної роботи Старокривинського НВК), «Духовно-моральне виховання учнів як невід’ємна частина національно-патріотичного виховання» (Піскун О.В., заступник директора з навчально-виховного процесу Варварівського НВК).

    Учасники семінару ознайомилися з презентацією хореографічного гуртка «Чарівний світанок» та мали змогу насолодитися концертною програмою «Українська красуня»,  підготовленими педагогом-організатором Бондар І.В.

     Національно-патріотичне виховання учнів у сучасному виховному процесі має надзвичайно важливе значення. Тому, організовуючи позаурочну діяльність з національно-патріотичного виховання, вкотре переконалися, що організатори виховного процесу вчать дітей жити, вчитися та працювати для народу, його щастя та добробуту. Підсумовуючи, хочу побажати всім педагогам бути цілеспрямованими, тримати чітку позицію щодо виховання патріотів Вітчизни, професійного потенціалу, духовної рівноваги, побільше ввічливих вихованців.

Рудик С.П., методист РМК

Переглядів: 323 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Корисні посилання
Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Вхід на сайт
У нас есть много шаблонов для UCOZ с рабочим конструктором и рабочими блоками на любую тематику.
Так же есть еще один сайт, где много UCOZ шаблонов , которые не оставят вебмастером равнодушными.
Также много дизайнов для UCOZ можно скачать с промовеббер.ру.
Если бесплатный UCOZ вас не устраивает и вы выбираете джумлу, то шаблоны дляjoomla 3 придутся весьма кстати.
Коклоникам ЦМС ДЛЕ я бы рекомендовал скачать DLE шаблоны с портала shablonidle.ru.
Уделим мы внимание и wordpress, причем шаблоны для вордпресс можно скачать бесплатно и на любую тематику.