Головна » 2017 » Березень » 28 » VII Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок»
13:51
VII Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок»

Згідно наказу Департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА №73-од від 21.02.2017 «Про організацію проведення І-ІІІ етапів VІІ Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок» у школах району проведено даний конкурс.

Конкурс проводився  на добровільних засадах серед загальноосвітніх навчальних закладів, різних вікових груп, одного із тематичних напрямів (національно-патріотичний, екологічний, юридичний, соціальний або культурологічний). До конкурсу долучилися Крупецький, Старокривинський, Лисиченський та Іванівський навчально-виховні комплекси. Свою діяльність учні Крупецького НВК та учнівське самоврядування здійснює через реалізацію проектів, один з яких  «Я волонтер» (кер. Мельник В.Д.). Серця дітей даного закладу наповнені високими людськими цінностями. Вони успадковують із бездонного джерела доброти нашого народу, родин, навчального закладу, які не дають можливості бути байдужими, стояти осторонь чужого болю, проблем. На конкурс представлений проект з національно- патріотичного напряму, створений у вигляді відеосюжету, який можна переглянути (https://youtu.be/6bqvcY66wl4).

У відеосюжеті Старокривинського НВК «З добром у серці» (кер. Сімчук Т.Р.) відображено діяльність учнів та педагогів над реалізацією різноманітних соціальних проектів. Усвідомлення школярами того, що великі справи починаються із маленьких вчинків (посадженого дерева, допомоги ближньому), призводить не лише до конкретних дій, але й до набуття позитивного досвіду громадської співучасті. Діяльність колективу НВК спрямована на допомогу таким громадянам, які не можуть розраховувати на підтримку від будь-кого, хоч і потребують її найбільше: людям похилого віку, дітям, інвалідам, учасникам АТО.

Соціальний напрям діяльності представлено школярами Лисиченського НВК, подано творчий звіт у формі буклета загону «Спадкоємці Перемоги» (кер. Яворська А.С.). Особливого значення у діяльності волонтерського загону надають активізації пошукової роботи. Загін «Спадкоємці Перемоги» організовує  і проводить  акції «Ветеран поруч», «Тих днів не меркне слава», акції екологічного спрямування. Також соціальний напрям діяльності подано на конкурс учнями 5-9 класів Іванівського НВК у формі фоторепортажу «У внутрішньому світі людини доброта – це сонце» (кер. Онойко Ю.П.). Волонтери школи закликають кожного робити добро, не ображати один одного, бо саме від цього світ, що оточує нас, стане теплішим і світлішим. Всі виховують і вирощують в своїй душі власне сонце, тож чим більше добрих справ вчинить кожен, тим яскравішою і теплішою буде його душа. А школярі  1-4 класів Іванівського НВК представили екологічний фоторепортаж «В живому джерелі вода студена» (кер. Ярмолюк І.О). Початківці озброєні гарним настроєм і добрим серцем, вирушають вже не перший похід до джерела.

Районний етап VІІ Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок» був спрямований на моральний  саморозвиток особистості, формування громадянської позиції та соціально-правової активності учнів та популяризації суспільно значущих форм діяльності.

Рудик С.П., методист РМК

Переглядів: 352 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Корисні посилання
Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Вхід на сайт
У нас есть много шаблонов для UCOZ с рабочим конструктором и рабочими блоками на любую тематику.
Так же есть еще один сайт, где много UCOZ шаблонов , которые не оставят вебмастером равнодушными.
Также много дизайнов для UCOZ можно скачать с промовеббер.ру.
Если бесплатный UCOZ вас не устраивает и вы выбираете джумлу, то шаблоны дляjoomla 3 придутся весьма кстати.
Коклоникам ЦМС ДЛЕ я бы рекомендовал скачать DLE шаблоны с портала shablonidle.ru.
Уделим мы внимание и wordpress, причем шаблоны для вордпресс можно скачать бесплатно и на любую тематику.