Головна » 2016 » Грудень » 12 » Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»
10:34
Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Найвищою цінністю будь – якої держави, у тому числі й України, є людина, її життя і здоров’я, честь, і гідність, недоторканність та безпека.

З метою привернення уваги учасників навчально – виховного процесу до проблеми насильства у суспільстві та попередження негативних явищ, що можуть призвести до насилля, забезпечення рівних прав жінок та чоловіків, з 25 листопада по 10 грудня в Україні проходила акція «16 днів проти насильства».

В рамках акції у всіх навчальних закладах району були  проведені інформаційно-просвітницькі заходи, зокрема, виховні години, бесіди з елементами тренінгу; оновлені  інформаційні куточки із розміщенням літератури, буклетів, плакатів з питань попередження будь-яких проявів насильства;  проведена акція «Червона стрічка» в рамках відзначення 1 грудня Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом;  організовані конкурси та виставки дитячих малюнків, «Ні! Насильству в сім’ї», «Діти проти насильства!», «Маю право»; проведені батьківські збори «Відповідальне батьківство», «Стосунки в сім’ї, зокрема батьків і дітей», «Модель поведінки батьків у сім’ї – модель поведінки дитини в школі»; учнівською молоддю переглянуті відеоматеріали  « Стоп насильству», «Станція призначення життя», « Зупинимо домашнє насильство»,  «Жінки яких  б’ють»; організовані конкурси учнівських творів, рефератів  «Щоб від насильства звільнити світ», «Щастя моєї сім’ї».

Протягом  акції організовувались зустрічі з працівниками поліції, служби у справах дітей, медичними працівниками, учасниками АТО.

Завершилась акція «16 днів проти насильства» загальношкільними лінійками на яких підведено підсумки, оголошено переможців конкурсів малюнків та творів.

Фадєєва Ю.М., завідувач РПМПК

Переглядів: 399 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Корисні посилання
Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Вхід на сайт
У нас есть много шаблонов для UCOZ с рабочим конструктором и рабочими блоками на любую тематику.
Так же есть еще один сайт, где много UCOZ шаблонов , которые не оставят вебмастером равнодушными.
Также много дизайнов для UCOZ можно скачать с промовеббер.ру.
Если бесплатный UCOZ вас не устраивает и вы выбираете джумлу, то шаблоны дляjoomla 3 придутся весьма кстати.
Коклоникам ЦМС ДЛЕ я бы рекомендовал скачать DLE шаблоны с портала shablonidle.ru.
Уделим мы внимание и wordpress, причем шаблоны для вордпресс можно скачать бесплатно и на любую тематику.