Головна » Архів матеріалів
Просмотров: 386 | Добавил: Адмін | Дата: 03.11.2015

    Цьогорічний Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек,  який  проходив  під гаслом: «Виховуємо громадянина - патріота України»,  
сприяв втіленню основних положень «Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді», затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 16 червня 2015 року № 641, приверненню уваги до проблеми патріотичного виховання у нашій державі, розкриттю виховної функції шкільної бібліотеки, об’єднанню зусиль педагогічного колективу і бібліотеки щодо розвитку патріотизму зростаючої особистості.

 Шкільна бібліотека – саме та крапка на карті села, міста, де зароджуються і горять найбільш яскраві д ... Читати далі »

Просмотров: 378 | Добавил: Адмін | Дата: 03.11.2015

 У зв’язку із реформуванням системи освіти в Україні і її інтеграції у європейську спільноту постає актуальним питання вдосконалення процесу навчання іноземної мови. Саме про це йшлося на засіданні Школи молодих вчителів, яке нещодавно відбулося на базі Мухарівського НВК.

  Методист РМК Тітор О.М. надала методичні рекомендації по плануванню та методики проведення уроків. Адже урок іноземної необхідно будувати так, щоб школярі мали максимальну можливість розмовляти іноземною мовою.

... Читати далі »

Просмотров: 381 | Добавил: Адмін | Дата: 03.11.2015

   Нещодавно відбувся конкурс «На кращу організацію та проведення заходів «Фестивалю освітянського спорту» серед навчальних закладів системи освіти Хмельницької області. Завданням конкурсу було виявлення кращих навчальних закладів в області щодо впровадження інноваційних форм та методів організації заходів фізкультурно-оздоровчого і спортивного спрямування для дітей, учнівської та студентської молоді.

  Всі навчальні заклади Славутського району та Берездівська РДЮСШ активно долучилися до виконання завдань ко ... Читати далі »

Просмотров: 400 | Добавил: Адмін | Дата: 27.10.2015

  20.10.2015року на базі Полянського НВК проведено заняття школи молодого вчителя на тему «Урок в системі особистісно-орієнтованого навчання». Методист районного методкабінету Жур Г. М. ознайомила молодих вчителів з особливостями проведення уроків хімії та біології в системі особистісно-орієнтованого навчання, різноманітними формами та методами роботи учнів на уроці,особливу увагу звернула на організацію самонавчання, взаємоперевірки учнів на уроці.

... Читати далі »

Просмотров: 356 | Добавил: Адмін | Дата: 27.10.2015

  15-16 жовтня у місті Рівне відбулося справжнє свято для українських педагогів - V Всеукраїнський фестиваль педагогічних ідей “Мій особистісно зорієнтований урок”.У цьому заході взяли участь представник Міністерства освіти і науки України, науковці Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України, викладачі вищих навчальних закладів, співробітники інститутів післядипломної педагогічної освіти, представники педагогічних видань, а також учителі з усіх куточків України.

 У рамках фестивалю відбулися круглі столи, відкриті уроки найталановитіших вчителів, майстер-класи фахівців із методики особистісно ... Читати далі »

Просмотров: 413 | Добавил: Адмін | Дата: 27.10.2015

 29 вересня 2015року у приміщенні конференц - зали інформаційного центру ВП» Хмельницька АЕС» відбулося нагородження переможців ХХ регіонального конкурсу дитячої творчості «Атомна енергетика і ми».

  У даному конкурсі взяли участь 17 учнів шкіл Славутського району.8 з них вибороли премії та грошові нагороди.

  У літературному конкурсі» Нетішин- місто енергетиків» ... Читати далі »

Просмотров: 368 | Добавил: Адмін | Дата: 05.10.2015

 24 вересня на базі Піддубецького НВК проведено засідання динамічної групи вчителів історії. Динамічна група ось вже третій рік поспіль працює над проблемою удосконалення навчально-виховного процесу у контексті Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти. Гостей на шкільному подвір’ї зустрічав директор НВК Клюцук В.О. та вчитель історії Монах В.П. Учні 9 класу вітали всіх присутніх віршами про рідний край і школу та вручили запашний коровай.

   В теоретичній частині семінару вчителям було запропонов ... Читати далі »

Просмотров: 332 | Добавил: Адмін | Дата: 05.10.2015

Просмотров: 403 | Добавил: Адмін | Дата: 30.09.2015

  З метою активізації роботи щодо формування в учнівської молоді екологічної культури, залучення школярів до практичної природоохоронної роботи в навчальних закладах району протягом третього тижня вересня місяця проходила щорічна Всеукраїнська акція „День натураліста“.

  Цікаві,змістовні заходи провели вчителі біології Крупецького НВК (Дмитришина Н.П.), Старокривинського НВК (Гаман В.С.), Лисиченського НВК (Матвійчук Т.С.), Полянського НВК (Гончарук С.А.), Губелецького НВК (Парфенюк Л.М.), Хвощівського НВК (Недашк ... Читати далі »

Просмотров: 427 | Добавил: Адмін | Дата: 30.09.2015

« 1 2 ... 12 13 14 15 16 »
Корисні посилання
Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Вхід на сайт
У нас есть много шаблонов для UCOZ с рабочим конструктором и рабочими блоками на любую тематику.
Так же есть еще один сайт, где много UCOZ шаблонов , которые не оставят вебмастером равнодушными.
Также много дизайнов для UCOZ можно скачать с промовеббер.ру.
Если бесплатный UCOZ вас не устраивает и вы выбираете джумлу, то шаблоны дляjoomla 3 придутся весьма кстати.
Коклоникам ЦМС ДЛЕ я бы рекомендовал скачать DLE шаблоны с портала shablonidle.ru.
Уделим мы внимание и wordpress, причем шаблоны для вордпресс можно скачать бесплатно и на любую тематику.