Головна » Архів матеріалів

 11 грудня на базі Крупецького НВК районним методичним кабінетом Славутського відділу освіти, молоді та спорту було проведено І тур ХХІ Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2016» у номінаціях «Англійська мова», «Захист Вітчизни», «Історія», «Математика».

   У конкурсі взяли участь 9 вчителів з різних номінації.

  Під час конкурсу педагог ... Читати далі »

Просмотров: 439 | Добавил: Адмін | Дата: 15.12.2015

  На базі Берездівського навчально-виховного комплексу відбувся районний збір лідерів учнівських самоврядувань. На збір прибули лідери учнівських само врядувань та педагоги – координатори з 20 загальноосвітніх навчальних закладів району. Програмою збору було передбачено презентація передвиборчих програм лідерів учнівських самоврядувань, вибори голови, кандидатів на посади голів комісій, затвердження Плану роботи районної ради старшокласників та проведення тренінгу в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

... Читати далі »

Просмотров: 484 | Добавил: Адмін | Дата: 15.12.2015

   Розпочато атестаційну експертизу Лисиченського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» з 07 грудня по 11 грудня 2015 року. Перший день атестації розпочато з презентації школи та дошкільного навчального закладу.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ НВК

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ДНЗ ... Читати далі »

Просмотров: 430 | Добавил: Адмін | Дата: 09.12.2015

  В рамках щорічної акції «16 днів проти насильства» на базі Ганнопільського навчально-виховного комплексу відбулося районне засідання круглого столу на тему: «Протидія насильству в сім’ї» за участю голів батьківського комітету, представників управління соціального захисту населення Мітли І.О., спеціаліста ЦСССДМ Гольдера М.Ю, а також лікаря сімейної медицини Ганнопільської амбулаторії ЗПСМ Мартинюк О.В.

   В ході проведення тренінгового заняття усі учасники круглого столу взяли участь у рівносторонньому трик ... Читати далі »

Просмотров: 390 | Добавил: Адмін | Дата: 09.12.2015

  06 грудня 2015 р. на базі Крупецького НВК відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з хімії.

  Участь в ІІ етапі олімпіади з хімії взяли 97 учнів. Найкращі знання з хімії показали учні Старокривинського НВК (вчитель Семенюк В.В.), Великоскнитського НВК (вчитель Карнафель К.М.), Мирутинського НВК (вчитель Зайчук К.О.), Киликиївського НВК (Борей З.Г.), Малоскнитського НВК (вчитель Троцюк З.А.), Полянського НВК (Гончарук С.А.), Крупецького НВК (Бережна Т. М.).

... Читати далі »

Просмотров: 473 | Добавил: Адмін | Дата: 08.12.2015

 На виконання Указу Президента України від 9 листопада 2007 року № 1978 « Про Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика», відповідно до Положення про Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика ,затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України № 168 від13.03.2008 року був проведений районний етап конкурсу з української мови імені Петра Яцика . У ньому взяли участь 78 учнів із 30 навчальних закладів.

Були представлені номінації:

... Читати далі »

Просмотров: 383 | Добавил: Адмін | Дата: 08.12.2015

Просмотров: 364 | Добавил: Адмін | Дата: 02.12.2015

 Загальноосвітні навчальні заклади відіграють провідну роль у правовій освіті та вихованні учнів. Базові правознавчі знання та норми поведінки учні засвоюють як під час уроків, так і на позакласних заходах. Педагогічні колективи району працюють над вихованням гуманіста, патріота, громадянина України в умовах особистісно орієнтованого навчально-виховного процесу. Формування правової культури учнів насамперед відбувається завдяки вивченню такого навчального предмету, як «Основи правознавства». Водночас долання правового нігілізму, виховання правової свідомості учнів є одним із пріоритетних напрямів позаурочної діяльності. Учні навчальних закладів району є щорічними учасниками ра ... Читати далі »

Просмотров: 463 | Добавил: Адмін | Дата: 01.12.2015

 «Урок в системі особистісно орієнтованого навчання» - така тема зібрала в Улашанівському НВК молодих вчителів української мови та літератури. Педагоги Т.В.Лисенко з Цвітохи, С.Л.Мукосій з Варварівського НВК, Ю.М.Чмелюк з Довжківського НВК, Л.Л.Федчун з Старого Кривина на чолі з Г.І.Гарбарук, керівником школи молодого вчителя, раді були знайомству з навчальним закладом, з традиціями школи, можливістю побувати на уроках у авторитетної вчительки та молодого спеціаліста.

   Валентина Миколаївна Бельчинська, проводячи ур ... Читати далі »

Просмотров: 504 | Добавил: Адмін | Дата: 01.12.2015

   Відповідно до плану районного методичного кабінету проведено семінар-нараду заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів, класних керівників з питань модернізації виховних систем загальноосвітніх навчальних закладів. У роботі семінару взяла участь головний спеціаліст служби у справах дітей Гримач С.В., яка звернула увагу педагогів на основні заходи щодо проведення профілактичної роботи по запобіганню дитячої бездоглядності, профілактиці злочинності та правопорушень серед неповнолітніх. У ході семінару розглянуті питання щодо здійснення контролю за станом виховної роботи, діяльності ради профілактики та виконання заходів Концепції національно-патріо ... Читати далі »

Просмотров: 383 | Добавил: Адмін | Дата: 01.12.2015

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 15 16 »
Корисні посилання
Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Вхід на сайт
У нас есть много шаблонов для UCOZ с рабочим конструктором и рабочими блоками на любую тематику.
Так же есть еще один сайт, где много UCOZ шаблонов , которые не оставят вебмастером равнодушными.
Также много дизайнов для UCOZ можно скачать с промовеббер.ру.
Если бесплатный UCOZ вас не устраивает и вы выбираете джумлу, то шаблоны дляjoomla 3 придутся весьма кстати.
Коклоникам ЦМС ДЛЕ я бы рекомендовал скачать DLE шаблоны с портала shablonidle.ru.
Уделим мы внимание и wordpress, причем шаблоны для вордпресс можно скачать бесплатно и на любую тематику.