Головна » 2015 » Серпень » 31 » День знань
11:48
День знань

 Першого вересня – традиційний День знань, оскільки починають навчання школярі. Цього дня відбуваються урочисті лінійки та проводиться перший урок, який має бути підготовчим до навчального року. Міністерство освіти надіслало офіційний лист, за яким перший урок 2015 – 2016 року не має якоїсь певної тематики, однак вони надали рекомендації з його проведення. Тематика першого уроку повинна відповідати принципам Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді, що затверджена наказом МОН України від 16.06.2015 № 641.

   Конкретну тему такого уроку навчальні заклади визначають самостійно.

  При виборі теми, підготовці і проведенні Першого уроку доцільно звернути увагу на питання історії становлення державності України, виховання поваги до державних символів, шанобливого ставлення до традицій українців та представників інших національностей.

   Пропонуємо провести урок-роздум про історичну долю України, про цінності української нації: державний суверенітет, незалежність, територіальну цілісність; урок- екскурсію до музею. Доречним буде запрошення на Перший урок учасників Революції Гідності, ветеранів, представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, батьківської громади, діячів культури і науки, активістів громадських організацій та волонтерського руху, відомих земляків, знавців історії рідного краю.

   Пропонуємо урізноманітнити форми і методи проведення Першого уроку; для оформлення класної кімнати використати зображення державної символіки України, ілюстрації краєвидів , портрети відомих людей рідного краю, тексти художніх творів патріотичного спрямування, афоризми про патріотизм тощо. Перший урок в початковій школі доцільно спрямувати на соціалізацію особистості: розповісти про сім’ю, родину, досягнення рідної школи, жителів міста чи села. Радимо використовувати художні твори для читання та драматизації, різноманітні тексти виховного і повчального змісту, творчі та тестові завдання, вікторини.

Переглядів: 375 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Корисні посилання
Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Вхід на сайт
У нас есть много шаблонов для UCOZ с рабочим конструктором и рабочими блоками на любую тематику.
Так же есть еще один сайт, где много UCOZ шаблонов , которые не оставят вебмастером равнодушными.
Также много дизайнов для UCOZ можно скачать с промовеббер.ру.
Если бесплатный UCOZ вас не устраивает и вы выбираете джумлу, то шаблоны дляjoomla 3 придутся весьма кстати.
Коклоникам ЦМС ДЛЕ я бы рекомендовал скачать DLE шаблоны с портала shablonidle.ru.
Уделим мы внимание и wordpress, причем шаблоны для вордпресс можно скачать бесплатно и на любую тематику.