Головна » 2017 » Травень » 30 » Свято Останнього дзвоника
15:28
Свято Останнього дзвоника

26 травня 2017 року в усіх загальноосвітніх навчальних закладах району відбулися урочисті лінійки з нагоди свята Останнього дзвоника. В цей особливий день до навчально-виховних закладів завітали голова райдержадміністрації Богдан Петрович Маршук, заступник голови райдержадміністрації  Петро Петрович Притуляк, начальник відділу освіти, молоді та спорту Дмитро Володимирович Бойчак, завідувач районним методичним кабінетом Жанна Олександрівна Зубова, головні спеціалісти відділу освіти, молоді та спорту та методисти районного методичного кабінету, щоб привітати із завершенням навчального року. Голова райдержадміністрації вручив Комар Олені  Іванівні, директору Улашанівського навчально-виховного комплексу диплом переможця ІІІ ступеня Всеукраїнського конкурсу майстерності використання інформаційно-комунікаційних технологій, яким нагороджено даний навчальний заклад та  учням: Шевчуку Назару – грамоту за ІІІ місце в обласній олімпіаді з біології, Возіян Валерії – за ІІІ місце в обласному конкурсі захисту робіт МАН, Яцюк Анастасії – за участь в обласному конкурсі захисту робіт МАН.

Приємним дарунком для  випускників, учнів загальноосвітніх навчальних закладах та гостей були вітальні слова від першокласників та вихованців дитячих садочків .

На знак подяки  випускники зі сльозами на очах  звернулися до найрідніших та люблячих їх людей - батьків та вчителів зі словами вдячності.

Пролунав останній шкільний дзвінок. Для випускників він сумний, а для всіх учнів він сповістив про початок чудової пори - канікул.
Нехай доля  випускників  буде чистою і величною, на шляху життєвому буде багато добрих людей. Віри, надії і любові їм на довгі роки!

Рудик С.П., методист РМК

Переглядів: 505 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Корисні посилання
Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Вхід на сайт
У нас есть много шаблонов для UCOZ с рабочим конструктором и рабочими блоками на любую тематику.
Так же есть еще один сайт, где много UCOZ шаблонов , которые не оставят вебмастером равнодушными.
Также много дизайнов для UCOZ можно скачать с промовеббер.ру.
Если бесплатный UCOZ вас не устраивает и вы выбираете джумлу, то шаблоны дляjoomla 3 придутся весьма кстати.
Коклоникам ЦМС ДЛЕ я бы рекомендовал скачать DLE шаблоны с портала shablonidle.ru.
Уделим мы внимание и wordpress, причем шаблоны для вордпресс можно скачать бесплатно и на любую тематику.