Головна » 2015 » Жовтень » 5 » Засідання динамічної групи вчителів історії
10:45
Засідання динамічної групи вчителів історії

 24 вересня на базі Піддубецького НВК проведено засідання динамічної групи вчителів історії. Динамічна група ось вже третій рік поспіль працює над проблемою удосконалення навчально-виховного процесу у контексті Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти. Гостей на шкільному подвір’ї зустрічав директор НВК Клюцук В.О. та вчитель історії Монах В.П. Учні 9 класу вітали всіх присутніх віршами про рідний край і школу та вручили запашний коровай.

   В теоретичній частині семінару вчителям було запропоновано орієнтовне календарне планування курсів всесвітньої історії та історії України в 7 класі при синхронному вивченні програмового матеріалу. Валентина Петрівна запросила всіх до 7 класу та провела там 2 інтерактивні уроки, а саме: «Київська держава за перших Рюриковичів» та урок систематизації та узагальнення знань з теми «Виникнення та становлення Київської держави ( Русі-України)». В ході обговорення відвіданих уроків колеги відмітили, що навчальний процес відбувався за умови постійної активної взаємодії всіх учнів. Учителем використовувались різні інтерактивні методи, що викликало в учнів інтерес до навчання.

 Досвідом роботи з проведення інтерактивних уроків поділилися вчитель історії Малоправутинського НВК Онищук П.І. та вчитель історії Великоправутинського НВК Ткачук Г.Д. Активними в обговоренні відвіданих уроків були керівник динамічної групи, вчитель історії Лисиченського НВК Оксенчук Т.С. та вчитель історії Малоскнитського НВК Білякевич З.С. Проведено анкетування серед присутніх вчителів, що дозволить спланувати подальшу роботу динамічної групи. Члени динамічної групи отримали домашнє завдання: на наступне засідання підготувати зразки діагностично-тематичних вправ для контролю предметних компетенцій з обраної за бажанням теми.

Переглядів: 332 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Корисні посилання
Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Вхід на сайт
У нас есть много шаблонов для UCOZ с рабочим конструктором и рабочими блоками на любую тематику.
Так же есть еще один сайт, где много UCOZ шаблонов , которые не оставят вебмастером равнодушными.
Также много дизайнов для UCOZ можно скачать с промовеббер.ру.
Если бесплатный UCOZ вас не устраивает и вы выбираете джумлу, то шаблоны дляjoomla 3 придутся весьма кстати.
Коклоникам ЦМС ДЛЕ я бы рекомендовал скачать DLE шаблоны с портала shablonidle.ru.
Уделим мы внимание и wordpress, причем шаблоны для вордпресс можно скачать бесплатно и на любую тематику.