Головна » 2016 » Листопад » 28

24 листопада 2016 року відбувся тренінг шкільних бібліотекарів на базі Крупецького НВК на тему: “Блог як засіб формування іміджу сучасного шкільного бібліотекаря в інформаційному просторі”.

Під час тренінгу методист РМК Пшевлодська О.А. підняла питання щодо використання інформаційних технологій у роботі шкільних бібліотекарів.

Майстер-клас щодо створення та поповнення блогу матеріалами провів методист РМК Токарський А.Б.

Просмотров: 612 | Добавил: admin | Дата: 28.11.2016

26 та 27 листопада на базі Крупецького НВК відбувся ІІ етап Всеукраїнських олімпіад з історії, астрономії, української мови та літератури.

У часть в даних олімпіадах взяло 114 учнів з усіх навчальних закладів району.

Членами журі визначено переможців, які будуть представляти освіту району на ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських олімпіад. Бажаємо усім переможцям творчих успіхів та перемог.

 

Просмотров: 348 | Добавил: admin | Дата: 28.11.2016

Вийшов перший номер інтернет-газети «Професійний погляд» Районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Славутської РДА. Запрошуємо керівників навчальних закладів, вчителів, учнів та батьків долучитись до обговорення та висвітлення на сторінках газети проблем та здобутків освітян району.

Редакційна колегія

Інтернет - газета "Професійний погляд". Випуск 1 листопад 2016

Просмотров: 330 | Добавил: admin | Дата: 28.11.2016

23 листопада 2016 року в  дитячому закладі «Пізнайко» Старокривинського НВК відбулося засідання клубу творчого педагога  «Перевесло» вихователів дошкільних навчальних закладів району на тему: « Формування мовленнєвої компетенції в процесі підготовки дітей старшого дошкільного віку до   шкільного життя».  Мета семінару: удосконалення роботи педагогів щодо проведення мовленнєвих занять та навчання грамоти  в рамках  особистісно орієнтованого підходу   з урахуванням рівня розвитку,  здібностей, намірів, бажань,  індивідуальних особливостей кожного вихованця, з урахуванням вимог Базового компоненту дошкільної освіти до реалізації сфер життєдіяльності.

... Читати далі »

Просмотров: 336 | Добавил: admin | Дата: 28.11.2016

23 листопада на базі Крупецького навчально-виховного комплексу проведено районний семінар-практикум вчителів географії на тему : «Використання інтерактивних методів та інформаційно-комунікативних технологій при вивченні географії». Учасники семінару відвідали відкритий урок в 8-му класі  : «Рудні копалини України та їх значення» під час якого вчитель географії  Наталія Павлівна Дмитришина  продемонструвала  використання сервісів на різних етапах уроку. У своєму виступі завідувач РМК Зубова Ж.О. наголосила на потребі постійного формування предметних компетентностей вчителями відповідно до вимог суспільства в умовах реформування української школи та потреби дати дітям знання необхідні для життя, проаналізувала участь їх в райо ... Читати далі »

Просмотров: 336 | Добавил: admin | Дата: 28.11.2016

Корисні посилання
Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Вхід на сайт
У нас есть много шаблонов для UCOZ с рабочим конструктором и рабочими блоками на любую тематику.
Так же есть еще один сайт, где много UCOZ шаблонов , которые не оставят вебмастером равнодушными.
Также много дизайнов для UCOZ можно скачать с промовеббер.ру.
Если бесплатный UCOZ вас не устраивает и вы выбираете джумлу, то шаблоны дляjoomla 3 придутся весьма кстати.
Коклоникам ЦМС ДЛЕ я бы рекомендовал скачать DLE шаблоны с портала shablonidle.ru.
Уделим мы внимание и wordpress, причем шаблоны для вордпресс можно скачать бесплатно и на любую тематику.