Головна » Архів матеріалів

12 листопада стартував ІІ етап Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін.

В олімпіаді з географії взяли участь 35 учнів 8 – 11 класів з 22 навчальних закладів району та в  олімпіаді з трудового навчання прийняло участь 26 учнів із 17 навчальних закладів.

Попереду участь переможців у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін. Тож побажаємо всім плідної праці та перемог!

Просмотров: 335 | Добавил: admin | Дата: 15.11.2016

12 листопада учні Районної дитячо – юнацької спортивної школи Славутської районної ради прийняли участь у відкритій першості Антонінської ДЮСШ з гандболу серед дівчат і юнаків. В змаганнях прийняли участь по три команди юнаків і дівчат з Білогірської, Антонінської та нашої ДЮСШ (тренер – викладач Семенчук П.С.). Наші дівчата виявилися найсильнішими. З рахунком  26:19 вони виграли в спортсменок  Антонін та з рахунком 31:26 у дівчат Білогірської ДЮСШ. Юнаки Районної ДЮСШ виграли з рахунком 22:20 у спортсменів Білогірської ДЮСШ і поступились з рахунком 24:16 команді з Антонін. Вітаємо переможців і призерів змагань. Так тримати!

Просмотров: 335 | Добавил: admin | Дата: 14.11.2016

10 листопада на базі Полянського НВК відбувся районний семінар-практикум шкільних бібліотекарів на тему: “Професійна компетентність бібліотекаря – запорука діяльності шкільної бібліотеки”.

Директор Полянського НВК Росоха С. М. привітав учасників семінару,  наголосив, що тема є надзвичайно актуальною, адже сьогодні діяльність бібліотеки вже неможливо уявити без професійного зростання бібліотекаря та інноваційних форм його роботи.

Змістове наповнення семінару забезпечено розглядом наступних питань:       ... Читати далі »

Просмотров: 362 | Добавил: admin | Дата: 10.11.2016

На виконання Указу Президента України від 22 березня 2002 року № 284 «Про Всеукраїнський конкурс учнівської творчості» 9 листопада 2016 року в День української писемності та мови в  усіх навчальних закладах району проведено урочисте відкриття XVI Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, що проходить під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!» та присвячується100-річчю Української Центральної Ради та проголошення Української Народної Республіки. Цікаво та змістовно проведено відкриття конкурсу в Цвітоському НВО, Крупецькому, Старокривинському,та Лисиченському НВК про що говорять розміщені на сайті світлини. До розгляду у конкурсі приймаються роботи на тему «Вітчизна – це не хтось і десь, Я – теж Вітчизна.» (І.Світличний) ... Читати далі »

Просмотров: 347 | Добавил: admin | Дата: 09.11.2016

3 листопада 2016 року на базі районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Славутської РДА відбувся семінар для практичних психологів, соціальних педагогів, вчителів індивідуального навчання з питання психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами в умовах індивідуального та інклюзивного форм навчання.

Учасниками семінару були обговорені основні напрямки психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами та способи фіксування, накопичення й оцінки індивідуальних досягнень школяра протягом певного періоду навчання (портфоліо, індивідуальні психолого-педагогічні картки супроводу). Крім того, акцентувалас ... Читати далі »

Просмотров: 382 | Добавил: admin | Дата: 04.11.2016

 

 

1 листопада на базі Крупецького навчально – виховного комплексу відділ освіти, молоді та спорту Славутської РДА організував обласний семінар-практикум  для вчителів математики, біології, екології та початкових класів.  У роботі семінару взяли участь    Попик О.Ф., проректор з науково-методичної роботи ХОІППО, Гринчук Л.В., старший викладач кафедри теорії і методик природничо-математичних дисциплін і технологій,  Мирна Л.А., викладач кафедри теорії і методик природничо-математичних дисциплін і технологій ХОІППО, Галас А.В., завідувач сектором початкової освіти, методист початкової освіти ХОІППО ... Читати далі »

Просмотров: 422 | Добавил: admin | Дата: 02.11.2016

  26 жовтня на базі Губелецького НВК було проведено круглий стіл до дня визволення України від німецько-фашистських загарбників «А пам’ять священна…».Учасниками круглого столу стали пошуківці з Іванівського, Крупецького, Миньковецького, Губелецького, Варварівського, Жуківського, Лисиченського, Головлівського та Перемишельського НВК. В результаті пошуково-дослідницької роботи  юними пошуківцями було зібрано чимало цікавих матеріалів. Учні Жуківського та Головлівського НВК проаналізували шлях звільнення району. Діяльність партизанських загонів на території району представили пошуківціПеремишельського,Лисиченського,Крупецького та Миньковецького НВК. Про одне із спалених сіл, а саме Волицю розповіли учні Губелецького НВК. Наші земляки мужньо воювали на фронтах війни і були нагороджені орденами та медалями. Саме про це розповіда ... Читати далі »

Просмотров: 316 | Добавил: admin | Дата: 26.10.2016

25 жовтня 2016 року на базі Полянського НВК проведено семінар-практикум заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів на тему «Виховні ціннісні орієнтири як чинник національно-патрітичного виховання школярів", метою якого було патріотичне виховання підростаючого покоління, формування національної свідомості та любові до родини, рідної землі, народу, держави. Навчальний заклад має стати для кожної дитини осередком становлення громадянина-патріота України, готового самовіддано розбудовувати країну як суверенну, незалежну, демократичну, правову державу. Під час семінару завідувач районним методичним кабінетом Зубова Ж.О. ознайомила всіх учасників семінару зі станом та подальшим удосконаленням національно-патріотичним вихованням дітей ... Читати далі »

Просмотров: 331 | Добавил: admin | Дата: 26.10.2016

20 жовтня 2016 року відбувся семінар вчителів початкових класів  району на базі Хоровецького НВК на тему  «Особистісно орієнтована освіта як визначальний фактор всебічно розвиненої особистості».

За українським звичаєм  гостей радо зустріли хлібом-сіллю та  задушевною піснею.

На семінарі означено обґрунтування сучасних підходів до організації особистісно орієнтовного навчання як визначального фактору всебічно розвиненої особистості.

Педагоги отримали мето ... Читати далі »

Просмотров: 363 | Добавил: admin | Дата: 25.10.2016

14 жовтня  на спортивній базі  Старокривинського НВК відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації спільно з Славутською РО ВФСТ «Колос» провели районне спортивне свято до Дня захисника України.

На свято приїхали команди сіл: Головлі (дві команди), Крупець, Полянь, Славута та Старий Кривин (дві команди), які взяли участь в змаганнях з міні-футболу та настільного тенісу.

В змаганнях з футболу команди були поділені на дві групи: І – чотири команди, ІІ – три команди. До фіналу вийшли по дві команди з групи: С ... Читати далі »

Просмотров: 319 | Добавил: admin | Дата: 20.10.2016

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 15 16 »
Корисні посилання
Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Вхід на сайт
У нас есть много шаблонов для UCOZ с рабочим конструктором и рабочими блоками на любую тематику.
Так же есть еще один сайт, где много UCOZ шаблонов , которые не оставят вебмастером равнодушными.
Также много дизайнов для UCOZ можно скачать с промовеббер.ру.
Если бесплатный UCOZ вас не устраивает и вы выбираете джумлу, то шаблоны дляjoomla 3 придутся весьма кстати.
Коклоникам ЦМС ДЛЕ я бы рекомендовал скачать DLE шаблоны с портала shablonidle.ru.
Уделим мы внимание и wordpress, причем шаблоны для вордпресс можно скачать бесплатно и на любую тематику.